Мед Атлант

Двох франківських продавців викрили на продажі алкоголю та цигарок дітям

Івано-франківські ювенальні поліцейські у березні викрили двох продавців алкоголю та цигарок дітям. За обома фактами продажу підліткам заборонених підакцизних товарів правоохоронці склали протоколи за частиною 2 статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Напередодні працівники ювенальної превенції Івано-Франківського районного управління поліції задокументували, як продавець однієї з крамниць у середмісті Франківська продала пачку цигарок неповнолітньому хлопцеві, не поцікавившись його віком.
А кількома днями раніше правопорушення, пов’язане з незаконним продажем 14-річній дитині слабоалкогольного напою, було зафіксоване в іншому торговельному закладі Івано-Франківська.
Працівники поліції вкотре наголошують, що законодавством передбачено відповідальність за продаж тютюнових виробів, алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива особам, що не досягнули 18 років. Ювенальні поліцейські під час профілактичних рейдів крамницями, які торгують такими товарами, розміщують тематичні наліпки-застереження, які повсякчас нагадуватимуть про цю заборону.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...