Мед Атлант

Робота онлайн: де можна працювати, не виходячи з дому

Спосіб заробітку людей на життя швидко змінюється. Ми бачимо, що з кожним роком багато хто обирає працювати дистанційно. Якщо ви потрапили в економічну кризу під час пандемії COVID-19 – пошук роботи в Інтернеті вдома може бути чудовим варіантом.

У цій публікації ми ділимося списком найкращих робочих місць в Інтернеті.

1.SMM-менеджер

Якщо у вас є певний досвід роботи з соціальними мережами, ви можете допомогти компаніям просувати свою продукцію через Instagram, Facebook, Twitter тощо. Компаніям також може знадобитися допомога в модерації коментарів, розвитку спільноти та збільшення кількості продаж. Також ви можете показати свою креативність, створюючи публікації та відеоролики.

2. Інтернет-репетитор

Ви фахівець у математиці, фізиці чи іноземній мові? Якщо так, то ви можете почати викладацьку роботу в Інтернеті. Більшість роботодавців та портали вакансій вимагають, щоб викладачі мали ступінь бакалавра.

3. Бухгалтер

Вас цікавлять фінанси? У вас є особистий бюджет, яким ви любите управляти? Якщо так, то подумайте про ведення бухгалтерії. Більшості підприємств потрібні бухгалтери, щоб допомогти відстежувати та управляти фінансами. Бухгалтери виконують такі завдання, як реєстрація доходів і витрат, виставлення рахунків клієнтам та підготовка фінансових звітів. Щоб знайти свою першу бухгалтерську роботу в Інтернеті, зв’яжіться з місцевим бізнесом або перегляньте сайти для пошуку роботи.

4. Персональний тренер

Якщо ви любитель фітнесу і добре знаєте правильні техніки вправ, то подумайте про те, щоб почати тренувати. За допомогою Інтернету ви можете навчити кого завгодно, будь-коли та де завгодно, що дає вам можливість залучити більше клієнтів. Ви можете навчити людей через Zoom / Skype як у групах, так і в індивідуально.

5. Інтернет-консультант з питань краси

Зі зростанням тенденції навколо макіяжу та краси, що захоплює світ, ніколи не було кращого часу подумати про те, щоб стати онлайн-радником з питань краси. Ви можете консультувати клієнтів як на місцевому, так і на глобальному рівні, залежно від вашої ніші, одночасно створюючи навколо себе бренд, який може призвести до чогось величезного в майбутньому.

6. Віртуальний помічник

Якщо ви коли-небудь задавались питанням, чи є робота в Інтернеті для тих, хто має лише базові навички, то стати віртуальним помічником може бути для вас хорошим варіантом. Ви можете заробити гроші, керуючи простими офісними завданнями, наприклад, приймаючи дзвінки та відповідаючи на електронні листи.

7. Інтернет-рекрутер

Раніше рекрутери працювали лише в офісі, але все змінилося, і тепер ви можете працювати онлайн-рекрутером з дому. Ваші основні обов’язки включатимуть розміщення вакансій та пошук потенційних працівників для вашої компанії. Деякі компанії також можуть вимагати від вас проведення первинного телефонного опитування, щоб ви могли заздалегідь відібрати претендентів і передати лише найкращих відповідним менеджерам фірми.

8. E-mail-маркетолог

Чи можете ви створити теми для електронних листів, які люди не можуть не натиснути? Якщо так, ви можете зв’язатись із бізнесом і заробляти гроші в Інтернеті, керуючи їх електронними кампаніями. Як тільки ви продемонструєте, що вмієте заманювати клієнтів, роботодавці поспішать взяти вас на роботу.

9. Оператор з введення даних

Завдання онлайн-введення даних вимагають введення алфавітних, цифрових або символьних даних у систему. Ви можете виконувати роботу, коли це відповідає вашому графіку. Розгляньте можливість удосконалення своїх навичок у комп’ютерних програмах, таких як Microsoft Excel та Microsoft Word.

10. Вільний письменник, журналіст

Якщо ви хороший письменник, можете спробувати писати для блогів, журналів і навіть газет, які публікують контент в Інтернеті. Окрім чудових навичок письма, вам знадобиться захоплення конкретною нішею, в якій ви будете працювати, технікою чи модою, наприклад.

11. Коректор

Чи вмієте ви виявляти помилки та виправляєте речення на льоту? Як коректор ви будете перевіряти всі типи контенту, зокрема, копію електронної пошти, публікації в блозі, ділові документи тощо. По суті, ви діятимете як другий погляд для видавців і допомагатимете їм створювати контент, який виглядає більш елегантним та професійним.

12. Музичний рецензент

Woman with headphones listening music .Music teenager girl dancing against isolated white background

Однією з найцікавіших робіт в Інтернеті є плата за прослуховування улюбленої музики. Є компанії, які наймають людей для перегляду композицій, тестування коротких зразків музики або оцінки нових альбомів. Ваш відгук допомагає виконавцям, звукозаписним компаніям та брендам точно налаштувати свою музику, перш ніж вона з’явиться у широких масах.

13. Працівник відділу обслуговування клієнтів

Зараз багато компаній наймають представників служби обслуговування клієнтів для обробки запитів працювати віддалено. Ви зможете вибрати зміну протягом 24 годин. Якщо ви володієте прекрасними навичками міжособистісного спілкування і вам подобається допомагати іншим, подумайте про те, щоб подати заявку на цю вакансію. Тільки пам’ятайте, що для роботи вам знадобиться тихий простір.

14. Instagram-інфлюенсер

Ви можете працювати неповний робочий день, не виходячи з дому. У наші дні майже кожна компанія хоче співпрацювати з представниками цієї професії. Якщо у вас є можливість створювати круті пости, відео та історії в Instagram, знаєте, які хештеги використовувати, то ця справа для вас.

15. Транскрипціоніст

Одне з найпростіших завдань в Інтернеті – це транскрипція. Транскрипціоністи повинні слухати аудіозаписи та відтворювати їх у вигляді тексту. Ця робота також вимагає від вас великої уваги до деталей і неймовірно швидкого набору тексту. Хоча це не найпопулярніший тип роботи, транскрипція може бути надійним джерелом доходу.

16. SEO-експерт

Багато компаній шукають людей, які можуть допомогти покращити рейтинг сайтів у пошукових системах. Щоб працювати SEO-спеціалістом, ви повинні вміти оптимізувати наявний вміст веб-сайту.

17. Фахівець з реклами в Facebook

Розміщення реклами у Facebook є ефективним способом збільшення продаж. Але більшість підприємств просто не мають досвіду чи часу для запуску кампаній. Ось чому спеціалісти з реклами у Facebook користуються великим попитом. Якщо ви знаєте, як налаштувати привабливі рекламні оголошення та адаптувати кампанії до певних сегментів аудиторії, ви зможете вибирати різні робочі місця та вирішити, в якій фірмі хочете працювати.

18. Агент чату

Якщо ви готові допомогти людям у їхніх проблемах, але вам не комфортно розмовляти по телефону, ви можете працювати в Інтернеті в якості агента чату. Агенти чату пропонують підтримку клієнтів за допомогою текстового чату і, як очікується, будуть приймати кілька запитів одночасно. Це може бути ідеальною роботою для вас, якщо у вас немає приватного робочого простору або більшу частину дня ви проводите перед ПК.

19. Графічний дизайнер

Ви також можете спеціалізуватися на графічному дизайні. Наявність грамотно розробленої графіки є необхідною для більшості підприємств. Потрібно знати, що не всі компанії потребують вигадливого дизайну – деякі вимагають графіки, створеної за допомогою базових інструментів, таких як PicMonkey та Canva. Якщо у вас є базові навички роботи з комп’ютером, ви можете легко навчитися користуватися цими програмами, а потім подати заявку на відповідні вакансії.

20. Виконавець озвучки

Якщо у вас природний привабливий голос, ви можете працювати як виконавець озвучки. Інтернет-завдання для виконавців озвучки стосуються фільмів, мультфільмів, подкастів, додатків, аудіозаписів у громадському транспорті, дубляжу на іноземномовні фільми тощо. Перш ніж надсилати будь-які заявки потенційним роботодавцям, переконайтеся, що у вас є гідний комп’ютер із швидким з’єднанням з Інтернетом, аудіопрограмою, такою як Audacity, та навушниками студійної якості.

21. Тестувальник веб-сайтів

Багато брендів хочуть знати, наскільки просто їхні веб-сайти використовувати та вирішують найняти тестувальні компанії, щоб отримати думки від реальних людей. Як тестувальник веб-сайтів, вам потрібно буде відповісти на набір питань під час перегляду веб-сайту.

22. Інтернет-модератор

Ця робота вимагає від вас модерувати онлайн-взаємодію на форумах в Інтернеті, групах соціальних мереж тощо. Щоденні обов’язки включатимуть відповідь на негативні коментарі, категоризацію запитів та врегулювання суперечок. Зі зростанням цифрових спільнот, як очікується, у найближчому майбутньому попит на модераторів в Інтернеті залишиться високим.

23. Фотограф

Зазвичай фотографія розглядається як робота в режимі офлайн. Але якщо ви фотограф, у якого багато справді чудових зображень, за допомогою онлайн-платформ ви можете публікувати свої фотографії в Інтернеті, щоб їх купували та використовували клієнти.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...