Мед Атлант

Затримали водія, який у Франківську на смерть збив пенсіонерку

Аварія зі смертельним наслідком сталася в Івано-Франківську, де водій автомобіля збив жінку-пішохода. Поліцейські опрацьовують інформацію та розпочали кримінальне провадження, аби встановити всі обставини ДТП.

11 березня о 19:20 сталася аварія в обласному центрі на перехресті вулиць Незалежності та Йосипа Сліпого. На місці події працювали слідчо-оперативна група, слідчі слідчого управління, патрульні поліцейські та експерти-криміналісти.
Попередньо правоохоронцями встановлено, що 54-річний водій “Mercedes-Benz Sprinter”, місцевий мешканець, рухаючись по регульованому перехресті на зелений сигнал світлофору, повертав ліворуч і не надав перевагу жінці-пішоходу, збив її, інформує пресслужба обласної поліції.
Остання переходила проїзну частину пішохідним переходом також на зелений сигнал світлофора зліва направо відносно напрямку руху автомобіля. Внаслідок аварії 74-річна місцева мешканка від отриманих травм померла дорогою до лікарні.
Правоохоронці перевірили водія на стан сп’яніння, чоловік – тверезий.
Керманича слідчі затримали в порядку статті 208 КПК України. Наразі вирішується питання про повідомлення йому підозри за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.
Транспортний засіб вилучено і доставлено на арештмайданчик. Досудове розслідування триває.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...