Мед Атлант

Блогер Тьома Паучек переміг у вокальних “боях” та продовжив участь в “Голосі країни”. ВІДЕО

Цієї неділі на проєкті “Голос країни-11” стартував новий етап, де учасники команд змагалися за подальшу участь у шоу, виконуючи одну пісню дуетом.

Тож відкрила вокальні бої команда MONATIK. За подальшу участь в “вокальних боях” поборолися популярний блогер Тьома Паучек, який на “сліпих прослуховуваннях” здивував глядачів своїм виконанням пісні “Гуцулка Ксеня” та фіналістка нацвідбору “Євробачення-2018” Ірина Бояркіна, пише “ТСН“.

Виконала вокальна пара пісню гурту “Антитіла” під назвою “TDME”.

Ви виступили вибухово, надзвичайно. Я правда пишаюсь. Там, де ви є лунає пісня і дихається легко. Дивіться, в кінці сценарію хеппі енд однозначно. Я хочу сказати про Іру. Ти надпрофесійна, ти можеш вже робити сама, все що хочеш. Для мене ти вже артист і дуже сильний. Тьома, тим яким ти прийшов і тим ким ти сьогодні як особистість ти залишився, але як професіонал ти виріс. Мені здається, що ти ще не відкрив всього, що ти можеш відкрити на цьому шоу. Тому я хочу піти далі з тобою, – зробив свій вибір MONATIK.

Таким чином Тьома Паучек продовжує участь у проєкті і наступного разу він боротиметься за своє місце у “нокаутах”.

Однак і Ірина також продовжить боротьбу у шоу, тільки вже у команді DOROFEEVA яка скористалася “крадіжкою” і викрала її.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...