Мед Атлант

В чому зустрічають весну світові fashion-блогери в Німеччині, Франції та Італії?

Першими нові ідеї весняних образів світу демонструють відомі fashion-блогери. Жителі кожного куточку світу мають власні уподобання, а різний менталітет та погодні умови впливають на підбір образу, наповнюючи деталями властивими країні. Такими образами вже поділились зі своєю аудиторією інстаграмблогери Німеччини, Франції та Італії. Весна приносить із собою можливість творити ще більш складні та обдумані до деталів образи, відзеркалюючи ритм життя країни. В чому зустрічають весну  європейські fashion-блогери, щоб впевненість у стилі в новому сезоні була стійкою, а образи обдуманими до дрібниць.

Німеччина

Німкені схильні до консервативності, тому їх стиль не лише стриманий, а й доволі комфортний. Кожен образ гармонійно підібраний, без зайвих деталей. У своїх весняних образах fashion-блогери використовують базові речі, що завжди поєднуються між собою та є  комфортними.

Таким є в першу чергу пальто, що тримає форму. Найбільш використовуваними відтінками є кавовий коричневий та чорний.  У власних модних інстаграм-блогах німкені Aylin Koenig, Alessa Winter та Beatris Gutu обрали для весняних образів тренч, що є чудовим рішенням для досить вологої Німеччини.

Чудово доповнюють образ оригінальні гудзики із принтом та широкий пояс.

 

Франція

Франція зробила вагомий внесок у модну індустріїю. Це дім Chanel, Louis Vuitton, Yves Saint Laurent… Краса та естетика — це розмірена повсякденність на кожній вулиці. Дні наповнені легкістю та шармом, а стиль це не лише одяг, а й мистецтво.

Француженки  насолоджуються життям і це показує вміння втілювати свою неповторність та жіночність у власних образах. Приклади таких  є в інстаграм-сторінках жінок з французькою душею.

Так, Kenzasmg зустріла весну oversize кардиганом, глибокого синього відтінку з яскравими червоними вставками. Підкреслити свою індивідуальність можна і в дуже простому на перший погляд довгому чорному пальті за допомогою акцентів. Такими є  двоколірна сумка у Camillecharriere та кепкою в тон із світлими кросівками для зручності та переходу в більш спортивний стиль. Франція цінує та поєднує практичність з доречністю. Sabina Sokol обрала і зустріла весну в досить простих образах.

Це об’ємні теплі светри. Фіолетовий в’язаний светр, з акуратним оздобленням, найкраще підкреслює жіночність, в поєднанні з аксесуарами створює дуже гармонійне мистецтво стилізації.

 

Італія

Італія є лідером в моді та вважається прикладом до наслідування. Тут відбуваються модні покази та відомий „Milan Fashion Week”. Італійки надають перевагу більш цікавому та яскравому одягу. Образ може бути, як продуманим у пастельних відтінках, так  і різнобарвним з легкою недбалістю.

Хоча кінцевий результат, завжди є досконалим. Це демонструє італійська fashion-блогер Ambrabny. У її блозі присутні різноманітні looks of the day і вони можуть бути, як спокійними, так і з яскравими акцентами. У своїх весняних образах, Ambrabny, використала oversize піджак асфальтового сірого кольору у поєднанні з спокійною класикою, блакитною сорочкою, підкресливши ремінцем талію. Total black образ стильна італійка розбавила яскравою, рожевою сумкою, змішавши спортивний стиль з більш класичним.

Найбільш яскравими образами може похизуватися Chiary Ferragni. Так на сторінці вона показала світу контрастні весняні луки. Це яскравий піджак в клітинку різноманітних кольорів, кросівки у fashion-блогера  поєднуються з невід’ємною частиною образу – м’ятною сумкою. Chiary Ferragni теж має більш спокійні образи, що доводить таку італійську тенденцію. Irene Colzi надає перевагу класичному стилю, обираючи брючні костюми, яскраву малинову водолазку у поєднанні з класичними джинсами та цікаве пальто в клітинку, як і в Chiary.

Джерело :

Instagram: Alisse Winter, Beatris Gutu, Aylin Koenig; Camillecharriere, Sabina Sokol, Kenzasmg, Chiaraferragni, Ambrabny, Irena Colzi

Вікторія Римар

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...