Мед Атлант

Василь Вірастюк, під час зустрічі із головою Івано-Франківської ОДА, закликав провести ремонт доріг місцевого значення. ФОТО

Кандидат у народні депутати по одномандатному виборчому окрузі №87 Василь Вірастюк зустрівся з головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації Андрієм Бойчуком.

Василь Вірастюк, як кандидат, вже об’їздив половину виборчого округу №87 та поспілкувався із місцевими жителями. На таких зустрічах кандидат разом із місцевими мешканцями визначають проблеми населених пунктів та шляхи їх вирішення.

В рамках бесіди, що відбулась в приміщенні Івано-Франківської обласної державної адміністрації, Андрій Бойчук та Василь Вірастюк обговорили першочергові питання, що потребують вирішення. Зокрема, це автомобільна дорога Надвірна-Парище. У цьому конкретному випадку необхідно завершити розробку проєктно-кошторисної документації,  запланувати на це кошти і провести процедуру закупівлі та розпочати роботи. Це планується зробити вже у цьому році, або ж не пізніше 2022-го. Вірастюк вважає, що слід відремонтувати увесь відрізок дороги, яка  сполучає центр територіальної громади та село Парище.

Друге актуальне для Прикарпаття питання – це необхідність із настанням відповідних погодних умов ефективно та якісно розпочати поточний ремонт доріг місцевого значення на тих ділянках,  де відсутнє асфальтно-бетонне покриття (відсутнє згідно паспорту). Варто провести також профілювання автомобільних доріг для того, щоб забезпечити проїзд та зняти аварійну ямковість після зими.

Третє, не менш важливе питання, – це центральна дорога селища Богородчани, яку теж потрібно забезпечити належним ремонтом. Водночас якісний ремонт може забезпечити зняття аварійності на цій дорозі. Роботи можуть розпочатися вже незабаром, за настання сприятливих погодних умов.

Відтак голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук висловив підтримку та готовність сприяти Василю Вірастюку в реалізації спільних планів для розвитку Прикарпаття.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...