Мед Атлант

Коломиянам, яких підозрюють у виробництві і збуті наркотиків, обрали запобіжний захід

 12 березня 2021 року слідчим суддею Коломийського міськрайонного суду розглянуто клопотання слідчого Коломийського ВП ГУНП в Івано-Франківській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою двом коломиянинам, які підозрюються у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, за попереднью змовою групою осіб (ч.1, 2 ст. 307 КК України).

За версією слідства, підозрювані, групою осіб протягом лютого – березня 2021 року незаконно придбали, зберігали та збували наркотичні засоби (канабіс) та психотропні речовини (амфетамін) у великих розмірах за грошову винагороду на території міста Коломиї.

Вивчивши та дослідивши матеріали справи, суд застосував щодо підозрюваних  запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на шістдесят днів.

Підозрюваним суд визначив розмір застави вісімдесять розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що становить 181 600 (сто вісімдесят одну гривню шістсот) гривень.                                                    Ухвала суду може бути оскаржена  в апеляційному порядку.   

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...