Мед Атлант

На Прикарпатті відкрили ще дві поліцейські станції

18 березня, у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» у Білоберізькій та Новицькій територіальних громадах запрацювали дві новостворені поліцейські станції нового формату. Їх відкриття стало можливим завдяки спільним зусиллям поліції і представників громади. Це вже 29-ма та 30-ма станції на території області.

Відтепер жителям громади для отримання якісних поліцейських послуг не обов’язково звертатися до територіальних відділів поліції. Поліцейські офіцери громади, які не тільки обслуговують територію громади, а ще й мешкають на них, можуть самостійно приймати повідомлення громадян, консультувати з правових питань, надавати допомогу у вирішенні будь-яких проблем, які виникають у мешканців громади.
– Ви дуже швидко відчуєте усі переваги цього проєкту і не пожалієте, що долучились до нього, — зазначив начальник Калуського відділу поліції Андрій Кушик. — Адже ваш поліцейський буде постійно в громаді. Нацполіція забезпечить його транспортом та усім необхідним, тож про оперативність не варто буде хвилюватися.
Проект «Поліцейський офіцер громади» вкрай необхідний для Новицької громади і для кожного окремого громадянина, який мешкає тут, – зазначив голова територіальної громади Богдан Дадяк. – Ваша присутність тут, серед людей – це запорука почуття безпеки та захищеності кожного мешканця округу.
Обидві станції обладнані сучасною технікою та забезпечені усіма необхідними для комфортної праці умовами.
 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...