Мед Атлант

На війні снайпер вбив 28-річного бійця з 10 гірсько-штурмової бригади

20 березня  загинув український військовий Кирило Биковський. Хлопець служив у 109 батальйоні 10 гірсько-штурмової бригади,  яка дислокуються у Коломиї.

Про це у соцмережі повідомив ветеран Гліб Бабич.
Ми працювали в цей момент в батальйоні. І прожили цю “зміну інформації” разом з батальйоном. Інформація про обстріл. Інформація про пораненого. Інформація про евакуацію і надану допомогу. Інформація про тяжкість поранення. Смерть.
Легкого неба, брат. Пробач.
Звичайно це війна. Звичайно, як не страшно звучить – це частина професії військового – ризик загибелі. Звісно, це було, і на жаль буде, поки ворог не забереться з нашої землі.

 Як пише  Суспільне, Кирилу було 28 років. Він загинув від кулі снайпера біля населеного пункту Шуми Донецької області. Поранення отримав у праве плече. Помер під час евакуації до лікарні.Голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Назаренко розповів, що у бійця залишились мама та сестри.

 23 березня у Кропивницькому оголосили День жалоби. Місто прощатиметься з військовим Кирилом Биковським, який загинув у зоні проведення операції об’єднаних сил, розповів Суспільному працівник пресслужби міськради Сергій Якунін.

На приміщеннях підприємств, установ та організацій приспустять державні прапори, в Кропивницькому обмежать проведення розважальних заходів.

Прощання відбудеться о 9.30 біля будинку, де жив військовий. Громадянська панахида на Алеї почесних воїнських поховань Рівнянського кладовища почнеться об 11.00.

Це друга втрата за тиждень у коломийській 10 гірсько-штурмовій бригаді.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...