Мед Атлант

Поліція Франківщини розслідує ДТП, де травмувалися четверо людей

Дорожньо-транспортні пригоди трапились у Надвірнянському районі та Коломиї. З тілесними ушкодженнями до медичних закладів потрапили четверо людей, з них – двоє неповнолітніх. Слідчими розпочаті кримінальні провадження.

21 березня у селі Добротів сталась ДТП: 26-річний водій автомобіля «Nissan Tiida», мешканець Коломиї рухався автодорогою сполученням «Делятин-Раківчик» та, наближаючись до перехрестя й виконуючи маневр обгону попутного транспортного засобу, не надав перевагу у русі мотоциклу «Mustang». Останній рухався попереду також у попутному напрямку і виконував маневр повороту ліворуч, інформує пресслужба обласної поліції. Відбулося зіткнення, 16-річний водій мотоцикла та його 12-річний пасажир отримали тілесні ушкодження та доставлені до лікарні.
Ще одна автопригода трапилася в Коломиї 20 березня. Попередньо правоохоронці встановили, що 60-річний мешканець Косівського району на вантажівці «DAF» рухався автодорогою Н-10, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та стан транспортного засобу (під час руху вистрілила передня ліва шина), виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із автомобілем «Volkswagen Т4».
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 36-річний водій легковика та 34-річна пасажирка з травмами доставлені до медичного закладу.
Всі водії  тверезі. За всіма фактами слідством розпочаті кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...