Мед Атлант

ТОП-7 голлівудських зірок, які мають українське коріння

Ми звикли пишатися нашими земляками, які у дорослому віці полетіли «за океан» та досягли там успіху. Та навіть не підозрюємо, що деякі з топових голлівудських знаменитостей також мають українське коріння. Пропонуємо вашій увазі ТОП-7 відомих американців, родичі яких приїхали до США з України.

Леонардо Ді Капріо

Олена Смирнова, Бабуся актора, народилася в Одесі. Згодом батьки відвезли дівчину до Німеччини та видали заміж. Після розлучення вона емігрувала в США. Там в неї закрутися роман з італійцем – дідусем Лео. Чоловік кинув жінку, коли та була вагітною. Згодом народилася американська зірка  – Леонардо Ді Капріо.

Стівен Спілберг

У знаменитого режисера родом з України дві бабусі і діди: по материнській лінії з Кам’янця-Подільського, по батьківській – з Одеси. Стівен Спілберг неодноразово згадував в інтерв’ю про своє походження. Спілберг вперше відвідав Україну у 59 років.

Міла Куніс

Народилася акторка в Чернівцях, а у 7 років переїхала з батьками до США. Актриса відвідала Україну, але була розчарована поїздкою. Власники будинку, в якому голлівудська зірка проживала до 7 років, не пустили її навіть на подвір’я.

Міла Йовович

Акторка народилась у Києві, якийсь час жила у Дніпрі, після чого емігрувала до США з сім`єю. Міла Йовович під час Євромайдану перераховувала гроші для постраждалих активістів, до чого закликала своїх прихильників.

Сильвестр Сталлоне

Прабабуся актора родом з Одеси. Вона була із заможної єврейської родини. Пізніше вона з чоловіком емігрувала до США, але своє походження приховувала. В середині 80-х мати Сильвестра Жаклін вирішила знайти родичів в Україні. Сьогодні український родич сім’ї Сталлоне і далі живе в Одесі та успішно займається бізнесом.

Девід Духовни

Актор народився в сім’ї євреїв. Вони емігрували з Києва в США під час сталінських репресій. Дідусь актора родом з Бердичева. Про своє справжнє походження Духовни дізнався не так давно, оскільки раніше він був упевнений, що його предки – вихідці з Росії.

Вайнона Райдер

Предки дівчини  родом з Харкова. Актриса відома за фільмом “Едвард Руки-ножиці”. Вона також є зіркою “Осені в Нью-Йорку”, “Перерване життя” і “Маленьких жінок” .

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...