Мед Атлант

Василь Вірастюк разом із Зіновієм Андрійовичем обговорили з краянами проблеми Надвірнянщини

Український спортсмен Василь Вірастюк разом з головою Надвірнянської міської територіальної громади Зіновієм Андрійовичем поспілкувалися з краянами про актуальні проблеми міста.

Окрім питань про ремонт доріг, запобігання паводкам і повеням, якісне медичне обслуговування, розвиток освітньої реформи, надвірнянців також турбують і місцеві проблеми житлово-комунального господарства, розбудова інфраструктури, а також політична ситуація в державі.

Зіновій Андрійович нагадав, що в районі триває реформа децентралізації, розповів і про досягнення проєкту «Велике будівництво” (зокрема, про відновлене приймальне відділення Надвірнянської центральної районної лікарні та об’єкти, над якими працюватимуть у районі в 2021 році).

Містяни акцентували й на питанні щодо створення робочих місць та можливостей для будівництва власної справи у рідній Надвірні. А молоді батьки під час зустрічі висловили бажання приєднатись до розбудови просторів для розвитку дітей та занять спортом.

«Розбудова якісної спортивної інфраструктури в громадах – одне з наших пріоритетних завдань. Земляки з багатьох громад Прикарпаття, які відвідав наразі, підтримують наші ідеї та бачення, адже здорові діти, молодь – це наше майбутнє,  майбутнє України», – стверджує Василь Вірастюк.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...