Мед Атлант

Цього року від вступників у військові коледжі не вимагатимуть сертифіката ЗНО

Цього року від вступників у військові коледжі не вимагатимуть сертифіката ЗНО.

У системі військової освіти Міністерства оборони України є ще такі професійні заклади, як військові коледжі сержантського складу. До них теж має право вступати як цивільна молодь, так і військовослужбовці строкової та контрактної служби.
Випускники коледжу мають право вступу на другий курс ВВНЗ за спорідненими спеціальностями.
Як і під час вступу до військових вишів, сюди мають право подавати документи дві категорії осіб. Перша – цивільна молодь, зокрема ліцеїсти, віком від 17 до 30 років, які здобули повну загальну або профільну середню освіту. Також це хлопці та дівчата, яким 17 років виповнюється в рік зарахування на навчання. І друга категорія – контрактники та строковики, які теж мають повну середню освіту і не перетнули 30-річний рубіж.
Щодо термінів подачі документів на вступ до Військового коледжу, то кандидати з числа цивільної молоді свою особову справу і заяву мають надати до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки за місцем реєстрації до 1 червня. А військовослужбовці подають відповідний рапорт за підпорядкованістю до 1 квітня.
Зрозуміло, що в майбутніх абітурієнтів можливо є й інші запитання щодо вступної кампанії до Військового коледжу, про який іде мова. На них готові залюбки дати відповіді у приймальній комісії Військового коледжу сержантського складу Національної академії сухопутних військ. Звертайтеся за адресою: 79012, м. Львів, вул. Героїв Майдану, 32. Або телефонуйте: (032) 239-81-52 та 067-150-68-59.
Також Ви можете отримати інформацію звернувшись до територіальних центрів комлектування та соціальної підтримки за місцем проживання або завітати до Івано-Франківський центр комплектування та соціальної підтримки за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. О. Довженка, 21.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...