Мед Атлант

На Калущині на 6 місяців арештували чоловіка за психологічне насильство над матір’ю

23 березня Калуський міськрайонний суд виніс вирок чоловіку, який систематично вчиняв психологічне насильство над своєю мамою.

Як зазначається у матеріалах справи, 07.01.2021, 08.01.2021, 09.01.2021, 12.01.2021, за місцем свого проживання у п`яному вигляді вчинив відносно своєї матері домашнє насильство, а саме: ображав її нецензурною лайкою та словесно погрожував фізичною розправою. 8 лютого 2021 року Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області визнав чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 173-2 КУпАП, та наклав адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

Незважаючи на вжиті заходи, кривдник правильних висновків для себе не зробив, на шлях виправлення не став, і продовжуючи свою протиправну поведінку, знову вчинив психологічне насильство щодо своєї матері, що призвело до її психологічних страждань та погіршення якості життя потерпілої.

Так, 06.02.2021 та 09.02.2021 підсудний , перебуваючи за місцем свого проживання, знову вчинив конфлікти зі своєю матірю, під час яких застосовуючи психологічне насильство, словесно ображав її нецензурними словами та здійснював щодо неї психологічний тиск.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений вину у вчиненому злочині визнав частково та пояснив, що внаслідок вживання алкоголю систематично конфліктує з своєю матір`ю, словесно ображає її та нецензурно висловлюється, за що неодноразово притягався до адміністративної відповідальності.

Суд визнав чоловік винним у вчиненні злочину, передбаченого ст. 126-1 КК України та призначив йому покарання – арешт на термін 6 місяців.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...