Мед Атлант

Прикарпатець пострілами з рушниці поранив у двох чоловіків, які рубали дерева

Правоохоронці встановили та затримали зловмисника, який в лісі поранив двох чоловіків, вистріливши у них з рушниці. Нападника поліцецські затримали. За фактом розпочато кримінальне провадження та з’ясовуються усі обставини події.

 
27 березня близько 3 години до Косівського відділу поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря медзакладу про те, що до них доставлено двох мешканців району з вогнепальними пораненнями, інформує пресслужба обласної поліції.
Правоохоронці встановили, що інцидент стався у лісі між селами Стопчатів та Уторопи Яблуницької територіальної громади. Вночі двоє чоловіків рубали дерева. Коли завантажували деревину на підводу, до них підійшов невідомий та декілька разів вистрілив у їхній бік.
Потерпілі намагалися втекти з місця події, але зловмисник їх наздогнав та ще декілька разів вистрелив. У результаті 37-ми та 39-річні мешканці Косівщини отримали вогнепальні поранення, а правопорушник з місця події пішов.
Поліцейські розшукали та затримати нападника. Ним виявився 51-річний місцевий мешканець. Слідчі затримали його в порядку статті 208 КПК України.
З місця події поліцейські вилучили патрон та гільзу й інші речові докази та направили все на експертизу.
Зловмиснику слідчі повідомили про підозру за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.
Наразі поліцейські перевіряють чи мали потерпілі дозвільні документи на вирубку лісодеревини.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...