Мед Атлант

В Коломиї судили жінку, яка напала на людину в лікарняній черзі: оштрафували на 17 тися

Нещодавно в Коломиї відбувся суд над жінкою, яка напала на людину у лікарні.

Відомо, що 5 лютого 2021 року року близько 12:00 обвинувачена, перебуваючи в приміщенні КНП «Коломийська центральна районна лікарня» СП «Поліклініка», а саме біля кабінету № 215 грубо порушуючи правила поведінки та моралі, використовуючи раптовий, побутовий конфлікт з потерпілою, як малозначимий привід, почала нецензурно висловлюватися та погрожувати застосуванням фізичного насильства в адресу потерпілої. Жінка нанесла своїми руками потірпілій декілька ударів в ділянку обличчя.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи від 9 лютого у потерпілої виявлено тілесні ушкодження у вигляді садна смугастої форми та синець в межах лівої орбітальної ділянки, які відносяться до легких.

Внаслідок хуліганських дій було тимчасово припинено нормальну діяльність КНП «Коломийська ЦРЛ» СП «Поліклініка».

Таким чином, своїми умисними діями обвинувачена вчинила кримінальний проступок, передбачений ч.1 ст.296 КК України, а саме хуліганство, тобто  грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю.

В обвинувальному акті прокурором викладено клопотання, в якому зазначено, що враховуючи те, що підозрювана беззаперечно визнає свою винуватість, не оспорює встановлені в результаті досудового розслідування обставини і згідна з розглядом обвинувального акта за її відсутності, у відповідності до положень ч.1 ст.302 КПК України просить розглянути обвинувальний акт у спрощеному порядку без проведення судового розгляду в судовому засіданні.

До обвинувального акту додана письмова заява обвинуваченої, щодо беззаперечного визнання її винуватості.

Суд взяв до уваги те, що жінка перебуває на обліку у лікаря-нарколога, має на вихованні малолітню дитину та раніше вже була судима та не відбула призначене їй покарання у виді громадських робіт на строк 80 годин

В результаті суд визнав жінку винуватою у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст. 296 КК України, і призначив їй покарання у виді штрафу в розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17 000 (сімнадцять тисяч) гривень.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...