Мед Атлант

На дорозі Н-09 Мукачево – Львів біля Старуні влаштовують верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону

Дорожники продовжують поточний середній ремонт автодороги державного значення Н-09 Мукачево – Рахів – Богородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів біля села Старуня Богородчанської територіальної громади. Тут влаштовують верхній шар модифікованого щебенево-мастикового асфальтобетону.

У 2020 році на а/д Н-09 Мукачево – Львів верхній шар ЩМА влаштовано на об’їзній Богородчан та на вулиці Романа Шухевича у Надвірній, а також понад 18 км вирівнюючого шару крупнозернистого асфальтобетону – на ділянці від Надвірної до Богородчан.
У поточному році передбачено завершити ремонт означених ділянок. Крім влаштування верхнього шару ЩМА, розпочали оновлення тротуарів у селі Гвізд, дорожніх знаків. Такі ж роботи продовжимо й у інших населених пунктах уздовж а/д Н-09. Водночас впорядкуємо узбіччя та нанесемо горизонтальну розмітку.
Цьогоріч передбачено оновлення цієї дороги в рогатинському напрямку – на ділянках, не охоплених поточним середнім ремонтом у 2015-2020 роках.
Таким чином важливий для транспортної мережі Західної України автошлях Н-09 Мукачево – Львів буде в належному експлуатаційному стані.
Поточний середній ремонт здійснюється в рамках Національного проекту «Велике будівництво».
Замовник – Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області.
Фінансування – Державний бюджет.
Підрядна організація – ТОВ «ПБС».
Технічний нагляд здійснюють фахівці Служби автомобільних доріг.
 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...