Мед Атлант

Прикарпаття і Донеччина у режимі онлайн презентують розвиток регіонів

Урамках проєкту «Івано-Франківщина та Донеччина будують мости для співпраці» Івано-Франківська обласна державна адміністрація презентувала Донецькій області напрацювання на теми: «Місцевий економічний розвиток, розвиток малого і середнього підприємництва», «Співпраця у сфері освіти та культури».

За словами заступниці голови обласної державної адміністрації Світлани Онищук, така співпраця між двома областями є надзвичайно корисною, адже допомагає об’єднувати і зшивати Україну.

«Завдяки спільним проєктам ми зможемо  налагоджувати співпрацю у різних сферах соціально-економічного та культурного життя регіонів, – наголосила Світлана Онищук. – Переконана, що наш спільний досвід обопільної співпраці стане прикладом для областей».

Під час презентації для представників Донецької ОДА було презентовано відеоролик про інвестиційну привабливість Прикарпаття, окреслено ключові питання розвитку малого та середнього підприємництва. Для обміну досвідом було запропоновано проекти «Дзбан», «Глемпінги» та ряд інших.

Додамо, що у четвер, 1 квітня, відбудеться презентація від нашої облдержадміністрації. Зокрема, буде представлено тематики «Співпраця між засобами масової інформації», «Співпраця інституцій громадянського суспільства», «Співпраця органів місцевого самоврядування».

Захід проводиться за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...