Мед Атлант

На дільниці у Микуличині пропали бюлетені за Шевченка

Шоста дільниця 87 округу має розбіжності у голосах.

Про це інформує ОПОРА.

ОВК нарахувала на дільниці № 261029 у Микуличині 299 голосів за Олександра Шевченка, в той час як на упаковці вказано 402 голоси. Один бюлетень у пачці виявився з позначкою за іншого Олександра Шевченка (1974 р.н.).
Перед початком підрахунку голова ДВК заявила, що пакування пошкоджене, є порожній простір у пакетах з бюлетенями за Олександра Шевченка, що члени ДВК не ставили підписи на пакувальному скотчі. Тому на думку членів ДВК, пакет відкривався.
На місце викликали поліцію.
Представники різних партій з дільничної комісії ДВК 261029 (с. Микуличин) твердять – підробили їхні підписи на упаковці з бюлетенями. Упаковка інша і були “тугі пакети”, а тепер пачка за Шевченка стала менша. Певні – це відбулося на ОВК. Приїхали члени ДВК гуртом. Кажуть, що християни і не можуть допустити фальшувань. Хто це робить з бюлетенями і на якому етапі? Члени ДВК кажуть, що будуть писати навіть в Європейський суд. І не розуміють, що відбувається і вимагають кримінальної відповідальності для тих, хто “цим займався”. Наголошують, що працівника поліції звільнили від нагляду за документами і вимагають, щоб ОВК відповіло, де бюлетені. Мають питання до голови. І перепитують, чому їх не відправили з мішками й бюлетенями додому, – повідомили у ЧЕСНО.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...