Мед Атлант

Боєць коломийської “десятки” загинув за невідомих обставин

Сьогодні, 6 квітня, представники російсько-окупаційних військ передали тіло загиблого військовослужбовця “коломийської” десятки.

Про це інформують на сторінці у фейсбуку 10 Гірсько-Штурмової Бригади.

3 квітня у вечірній час виявили  зникнення військовослужбовця без зброї. В місці зникнення військовослужбовця жодних бойових зіткнень зафіксовано не було. Військовослужбовець попри нетривалий час проходження служби, в підрозділі характеризувався позитивно, зауважень з боку командування не було. Спортсмен, прихильник здорового способу життя.
Командування частини негайно прийняло рішення розпочати пошуки військовослужбовця, але першочергові пошукові заходи не дали позитивного результату. Про факт зникнення військовослужбовця повідомили всі відповідні служби.
“Що саме могло трапитись з військовослужбовцем – нам наразі це не відомо. Розглядаються версії різні, у тому числі: втрата орієнтування і навіть викрадення. Про те, що саме трапилось можна буде розмірковувати лише після встановлення всіх обставин події. До останнього була надія, що він живий та з ним все гаразд. Але, нажаль, чуда не трапилось”, – йдеться у дописі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...