Мед Атлант

Франківські патрульні затримали п’яного водія. У салоні знайшли крадене пальне та наркотики

Вчора, 13 квітня, до поліції зателефонував чоловік і розповів, що невідомі намагаються злити пальне з припаркованого на вулиці Стуса авто. Зловмисники, щойно побачили заявника, сіли в автомобіль Opel та втекли в невідомому напрямку.

Інспекторам, які прибули на виклик, чоловік надав опис крадіїв та авто, на якому ті втекли. Також повідомив, що авто вчинила ДТП з припаркованим автомобілем. Про це інформує пресслужба патрульної поліції.
За кілька хвилин, поліцейські помітили схожий за описом автомобіль, що рухався без увімкненим фар у темну пору доби. Охоронці порядку авто зупинили та під час спілкування з водієм виявили явні ознаки наркотичного сп’яніння. Керманич погодився пройти огляд на стан сп’яніння в медичному закладі. Згідно з висновком лікаря, чоловік перебуває в стані сп’яніння. Окрім водія в салоні автомобіля перебували троє пасажирів, про яких говорив заявник.
Інспектори провели поверхневу перевірку автівки. У салоні авто поліцейські виявили три ємності, наповнені речовиною схожою на пальне, пристрій для викурювання наркотиків, та згорток з речовиною зеленого кольору.
На 30-річного водія інспектори склали 4 адмінматеріали: за ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку), ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.
Транспортний засіб евакуювали.
Патрульні затримали ймовірних зловмисників та викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка з’ясовуватиме обставини події.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...