Мед Атлант

Прикарпатська поліція продовжує оформлювати і видавати дозволи на зброю

У територіальних підрозділах Івано-Франківської поліції продовжується прийом громадян з питань оформлення, видачі дозволів і перереєстрації дозволених видів зброї.

Жителі області можуть звернутися до співробітників поліції у територіальних відділах та відділеннях. Прийом громадян здійснюється відповідно до затвердженого графіка, інформує пресслужба обласної поліції.
До уваги власників зброї: правоохоронці не притягуватимуть до адміністративної відповідальності за порушення термінів продовження чи перереєстрації дозволів на право зберігання й носіння зброї, якщо воно пов’язане із тимчасовим призупиненням функціонування підрозділів дозвільної служби.
Інспектори сектору контролю за обігом зброї обласного управління Нацполіції здійснюють прийом громадян у вівторок з 10:00 до 16:00, середу з 10:00 до 17:00, п’ятниця з 10:00 по 15:00 (обідня перерва – з 13:00 до 13:45), а також у суботу з 10:00 до 13:00. Прохання до громадян дотримуватися встановлених протиепідемічних заходів під час візиту до підрозділів поліції, – йдеться у

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...