Мед Атлант

Туристів з Донеччини запрошують відвідати найпопулярніші туристичні місця Франківщини

В межах Меморандуму про співпрацю між Івано-Франківською та Донецькою областями продовжується співробітництво між регіонами та взаємна промоція основних туристичних напрямків. Туристи Івано-Франківщини ознайомились з цікавими локаціями Донеччини, тепер пропонують туристам з Донеччини інформацію про найпопулярніші туристичні місця Івано-Франківської області.

Прикарпаття – край своєрідний і колоритний, що зберіг і доніс з глибини віків стародавні традиції, легенди, обряди, народні промисли. Тут збережені ті культурні пласти, які в урбанізованому суспільстві вже давно зникли. Самобутнє мистецтво гуцулів і бойків, неповторні краєвиди Чорногори і Ґорґан та лікувальний мікроклімат притягують людей з усього світу. Карпати прекрасні в будь-яку пору року. Зимою сюди приїжджають тисячі любителів гірськолижного спорту, а влітку – прихильники активного відпочинку, гірського і велотуризму, альпінізму, рафтингу. Туризм на Івано-Франківщині – це сфера економіки, яка динамічно розвивається завдяки унікальним природно-рекреаційним ресурсам, працьовитості та гостинності людей.

Івано-Франківщина з її унікальним історичним минулим, неповторними барвистими ландшафтами та гостинними людьми є ідеальним простором для розвитку туризму. Відпочинок серед природи дозволяє не тільки відчувати себе в гармонії з навколишнім середовищем, а й пізнати культуру тих людей, які живуть у цій місцевості. Ви зможете взяти участь у величних святкових дійствах на Різдво або Великдень, стати одним із персонажів Маланки, чи бути причетним до таїнства купальської ночі.

На Івано-Франківщині ви знайдете цікаві заняття в будь-яку пору року, незалежно від того, подорожуєте наодинці чи з гучною компанією, відвідуєте цю місцевість вперше чи приїжджаєте сюди щороку.

Найпопулярніші туристичні місця краю:

Всі інші цікаві локації Івано-Франківщини ви знайдете за посиланням http://iftourism.com/places

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...