Мед Атлант

У Франківську водій вигнав з автобуса жінку з дитиною та візком – чи є це порушенням

Учора, 13 квітня, франківку з дитиною та візком вигнали з комунального автобуса. Про це жінка заявила у пості на фейсбуку.

“Сталась не приємна ситуація з водієм 27 маршруту, – пише Мирослава Бурмака. – Водій вигнав мене із однорічною дитиною на вулицю. Я їхала з лікарні, пропустила 2 маршрутки, які взагалі не відчинили двері. На дворі холодно, коли я зайшла у маршрутку, водій грубо кричав, щоб я вийшла із дитиною. На те, що я просила, що дитина хвора та змерзла, він все одно кричав: «Вийшла з автобуса!». Вигнав мене.
Також жінка зазначила, що перед нею уже зайшла інша жінка з візком.
Начальник управління транспорту і зв’язку Андрій Гіглюк зазначив, що в ситуацію вивчають. Чим керувався водій, коли вигнав жінку з автобуса, наразі невідомо.
Директор КП “Електроавтотранс” Віталій Голутяк зазначив, що в автобусах “Богдан А70132” (а саме на такий сіла жінка) згідно технічних характеристик одне місце для пасажирів з особливими потребами.
“Тому з цієї точки зору недопущення другого пасажира з візочком не є порушенням збоку водія. Проте ми піддаємо оцінці і загальну поведінку водія в цій ситуації, зокрема, невикористання ним мікрофону для попередження пасажира. Міра покарання буде визначена після отримання інформації з камер спостереження”, – прокоментував Віталій Голутяк.
Головне фото ілюстративне.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...