Мед Атлант

У медзакладах Калуша відновили опалювальний сезон

Згідно з розпорядженням першого заступника міського голови Мирослава Тихого в лікарні міста знову подадуть тепло.

Як повідомляли “Вікна”, в Калуші завершився опалювальний сезон. Згідно з документом опалювальний сезон і подача теплоносія на житловий масив та заклади освіти, медицини, культури, дошкільні заклади міста мають бути припинені з 12 квітня 2021 року.

У преамбулі розпорядження першого заступника міського голови йдеться, що опалювальний сезон припиняють у зв’язку з встановленням середньодобової температури плюс 8 градусів за Цельсієм.

Між тим, вже з середи, 14 квітня, в Калуші похолодало. До суботи, 17 квітня включно, за даними sinoptik.ua, нічна температура становитиме 0-2 градуси за Цельсієм, денна — плюс 5-9 градусів за Цельсієм.

13 квітня перший заступник міського голови Мирослав Тихий підписав розпорядження “Про внесення змін в розпорядження міського голови від 09.04.2021 № 122-р “Про закінчення опалювального сезону 2020-2021 років в Калуській міській територіальній громаді”. Згідно з документом, ТОВ “Калуштеплоенерго” та ТОВ “Теплоінвестсервіс” мають припинити подачу теплоносія в стаціонарні медичні заклади з 23 квітня 2021 року. Тобто, в медзакладах міста закриття опалювального сезону відклали.

Читайте також: У Франківську поки не будуть завершувати опалювальний сезон.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...