Мед Атлант

Гайда у кіно! Які фільми показують у кінотеатрах Івано-Франківська

Сумували за переглядом кінострічок на великому екрані? Івано-Франківськ  у “жовтій” карантинні зоні, тому кінотеатри міста готові знову тішити кіноманів прем’єрами. У прокаті бойовики, комедії, кримінальні драми та мультфільми. Тож збирайте компанію друзів і гайда кіно!  І не забудьте захопити солодкий (або ж солоний) попкорн. 

МІСТО розповідає, які фільми показуватимуть у кінотеатрах міста до 21 квітня:

Годзілла проти Конга

Жанр: бойовик, фантастика

Режисер: Адам Вінгард

Країна: США

Актори: Ейси Гонсалес, Міллі Боббі Браун, Олександр Скарсгард

Міфічні гіганти зійдуться у видовищній битві, а доля людства висітиме на волосині. Конґ і його захисники вирушають у небезпечну подорож на пошуки своєї справжньої домівки. До них приєднується осиротіла дівчинка Цзя, яка має унікальний і сильний зв’язок із Конґом. Однак несподівано на своєму шляху вони зустрічають розлюченого монстра Ґодзіллу, що несе руйнування всюди, де ступить його нога. Епічне зіткнення двох титанів, спровоковане небаченими силами, – це тільки ключ до розгадки таємниці, захованої у самому ядрі Землі.

Ніхто

Жанр: бойовик, кримінал, трилер

Режисер: Ілля Найшуллер

Країна: США

Актори: Боб Оденкірк, Конні Нільсен, Крістофер Ллойд

Непримітна і непомітна людина живе звичайним життям, поки одного разу, рятуючи жінку від нападу бандитів, не надсилає одного з хуліганів в лікарню. Лише пізніше він дізнається, що це був брат впливового гангстера, який тепер жадає помсти.

Рая і останній дракон

Жанр: мультфільм, пригоди, сімейний

Режисери: Дон Холл, Карлос Лопес Естрада

Країна: США

Колись давно у фантастичному світі під назвою Кумандра люди та дракони жили разом у злагоді. Але коли зловісні чудовиська, знані як Друни, почали загрожувати жителям, дракони пожертвували собою, щоб врятувати людство. 500 років потому монстри повернулись, і самотня воїтелька Рая мусить відшукати останнього дракона, щоб зупинити Друнів назавжди. Однак під час подорожі вона дізнається, що для того, аби врятувати світ, магії драконів замало. Потрібна ще й довіра.

Том і Джеррі

Жанр: мультфільм, комедія, сімейний

Режисер: Тім Сторі

Країна: США

Парочка улюблених мультяшних ворогів повертається на великі екрани в анімації «Том і Джеррі» від режисера Тіма Сторі. Коли Джеррі переїжджає в найдорожчий готель Нью-Йорка напередодні «весілля століття», весільна розпорядниця змушена найняти Тома, щоб здихатись від миші. Та війна між цими двома загрожує знищенням її кар’єри, весілля і, можливо, самого готелю. Але невдовзі постає ще більша проблема: диявольськи амбітний колега планує змову проти них трьох.

Скажене весілля 3

 Жанр: комедіяРежисер: Любомир Левицький

Країна: Україна

Актори: Катерина Файн, В’ячеслав Хостікоєв, Назар Задніпровський

Промайнуло чотири роки після останнього скаженого весілля старшої доньки, і ось стати на рушничок щастя планує наймолодший з родини Середюків – Захар. Традиційно для дітей Василя для створення сім’ї він обрав екзотичну пару – дочку циганського барона, красуню Раду. І хоч батько поклявся цього разу не псувати весілля, та і невістка йому до вподоби, але спокійне свято – не в традиціях Середюків. На нас знову чекає Скажене весілля!

Кохання, весілля та інші катастрофи

 Жанр: комедіяРежисер: Денніс Дуган

Країна: США

Актори: Дайан Кітон, Джеремі Айронс, Меггі Грейс, Дієго Бонета

Вони займаються організацією ідеальних весіль і руйнуванням неідеальних союзів. Вони роблять людей щасливими, але їх життя далеке від досконалості. Вони так близькі до чужого щастя, але як їм знайти своє? Випадковості долі і справжня любов, реальне, чудове і неможливе переплітаються в романтичний візерунок на долях закоханих пар різного віку, характерів і професій.

Код: Залізна кора

 Жанр: трилер

Режисер: Домінік Кук

Країна: Великобританія

Актори: Бенедикт Камбербетч, Рейчел Броснаген,. Джессі Баклі, Мераб Нінідзе

Під час Холодної війни британський бізнесмен і шпигун Ґревілл Вінн співпрацював з радянським інформатором, полковником ГРУ Олегом Пеньковським, щоб покласти край Карибській кризі.

Дівчачий махач

 Жанр: драма, комедія, екшн

Режисер:Пол Лейден

Країна: США

Актори: Малін Акерман, Белла Торн, Алек Болдуін, Дульсе Слоун, Кевін Конноллі

Перше правило будь-якого бійцівського клубу всі і так чудово пам’ятають. А ще одним законом цієї підпільної спільноти є те, що б’ються тут лише жінки. Анна зовсім не знайома з азами рукопашного бою. Але вона так втомилась від проблем та зневірилась у власних силах, що вирішує і собі вийти на ринг і… дуже недовго залишається на ногах. Схоже, щоб вибитися у чемпіони, доведеться попітніти і найняти тренера. Проте єдиний тренер, якого їй вдається знайти, виявляється п’яницею, невдахою і повним егоїстом.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...