Мед Атлант

34-річному Олегові Петруку з Коломийщини потрібна допомога на операцію з пересадки нирки

34-річному мешканцю Сопова Олегові Петруку  потрібна дороговартісна операція з пересадки нирки. Тож чоловік звертається про допомогу до всіх небайдужих.
Мене звати Олег. Мені 34 роки. Мені потрібна пересадка нирки. Донедавна, моє життя було дуже активним. Здорове харчування, здоровий спосіб життя, відсутність поганих звичок. Я займався боксом, обожнював спортзал і бігати, але ніколи не бігав по лікарях. Та нещодавно в мене раптом почав псуватися зір. Забагато читаю, забагато дивлюся в екран комп’ютера, перевтома і тд. Я шукав для себе десятки пояснень погіршенню зору, був переконаний, що нічого серйозного.
– «Чий це аналіз крові?»
Спитав лікар, коли я приніс йому результати свого обстеження
– «Мій»
– «Не може бути! При таких аналізах людині потрібна пересадка нирки! Ви самі прийшли сюди?», – розповідає хлопець.
Ці слова спочатку він сприйняв як жарт. Виявилося, з народження в нього погано функціонувала одна нирка, а інша працювала за двох. На жаль, тепер і вона «вийшла з ладу», передає Дзеркало медіа.
Діаліз мені не допоможе, бо за словами лікарів, підготовка до «чистки крові» триває понад пів року, а в мене стільки часу немає! Єдиний шанс – трансплантація.
Донором нирки для мене стануть родичі, та сама операція і реабілітація вартуватиме кількасот тисяч гривень, яких у мене немає.
Я звертаюся до Вас з проханням про допомогу! Адже хочу знову поділити своє життя на «до і після», – каже Олег.

5168 7456 1008 7360
Приватбанк

Петрук Олег Йосафатович

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...