Мед Атлант

На Надвірнянщині чоловік вдарив дружину і тещу. Його оштрафували на 850 гривень

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області виніс вирок чоловіку, який завдав тілесні ушкодження дружині і тещі.

Кримінальний проступок вчинено 13.12.2020 року. Між обвинуваченим і його дружиною виник словесний конфлікт. Будучи нетверезим чоловік однією рукою схопив потерпілу  за праву руку, а іншою наніс удар в область обличчя. Того ж дня прийшла матір потерпілої , яка втрутилась в конфлікт між її дочкою та зятем. В цей час обвинувачений почав висловлюватися в сторону тещі нецензурними словами і наніс ій удар рукою в область обличчя, чим спричинив їй тілесні ушкодження у вигляді забою м`яких тканин правої орбітальної ділянки у вигляді синця та набряку.

У судовому засіданні чоловік свою вину у вчиненні інкримінованого йому кримінального проступку визнав повністю. Пояснив, що між ним та його 16 річною дочкою виник словесний конфлікт з приводу її поведінки. В даний конфлікт втрутилася дружина та стала на захист дочки, закривши її собою. В подальшому дочка пішла в свою кімнату, а жінка почала кричати та ображати його, а також сказала, щоб він вийшов геть з хата. Така її поведінка розлютила його і він схопив дружину за праву руку, а іншою наніс один удар в обличчя. В цей час їхня дочка подзвонила тещі, яка проживає неподалік і розповіла про їхній конфлікт. Через декілька хвилин остання прийшла до них в будинок та почала кричати та виганяти його з хати. Між ними виникла словесна суперечка, в результаті якої він, в коридорі житлового будинку, наніс один удар правою рукою в обличчя, після чого вийшов на подвір`я. Згодом приїхали працівники поліції.

Суд ухвалив визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.125 КК України та призначити йому покарання штраф у розмірі  850 гривень.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...