Мед Атлант

Рівень госпіталізацій у COVID-лікарнях перевищений у Києві та 16 областях

У Києві та 16 областях рівень госпіталізацій хворих на COVID-19 перевищує індикаторний показник 60 на 100 тис. населення. У червоній зоні перебувають столиця та 11 областей.

Як передає Укрінформ, відповідні дані опубліковані на сайті Міністерства охорони здоров’я.

Крім Києва у червоній зоні перебувають Житомирська, Запорізька, Київська, Львівська, Миколаївська, Полтавська, Одеська, Сумська, Харківська, Хмельницька, Чернігівська області.

У жовтій зоні – Закарпатська, Івано-Франківська, Чернівецька та Херсонська області, решта областей віднесені до помаранчевої зони.

Показник госпіталізацій перевищує визначений у 60 на 100 тис. населення у Києві та 16 областях: Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Київській, Луганській, Миколаївській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській та Чернігівській.

У столиці він становить 64,9. Зайнятість ліжок із киснем у Києві при визначеному показнику 65% становить 65,2%.

Найвищий показник госпіталізацій зафіксовано у Хмельницькій області – 103,6 на 100 тис. населення, Черкаській – 89,1, Чернігівській – 87,7 та Сумській – 82,5 – областях.

Найвищий показник завантаженості ліжок із киснем – в Одеській області (68,2%), Донецькій (67,9%) – при визначеному показнику 65%.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...