Мед Атлант

«Я вірю у свою армію»: українці долучаються до патріотичного флешмобу

У мережі набирає обертів флешмоб зі слоганом #явірювсвоюармію. Акцію на підтримку військовослужбовців запустила телеведуча Яніна Соколова (Yanina Sokolova).

Нещодавно українські соцмережі зарясніли розповідями, фото- та відеоматеріалами, що пов’язані з українською армією. Так українці вирішили підтримати своїх захисників, висловити слова подяки й запевнити, що вірять у ЗСУ. За словами журналістки Яніни Соколової, яка і стала ініціатором флешмобу, подібна акція допоможе підтримати бойовий дух українських військових, пише АрміяІнформ.

Вчора я отримала лист. Від львів’янки, у якої вся родина — військові. Колишні і нинішні. Вона не просила грошей, устаткування, коптерів або броніків. Просила одне: морально підтримати наших воїнів. Це їм зараз дуже і дуже потрібно. Зробимо?

…Давайте зафігачимо флешмоб #явірювсвоюармію. Розмістіть на своїх сторінках цей хештег і пару слів підтримки нашим у російсько-українській війні, — написала журналістка.

На її пропозицію відгукнувся журналіст Руслан Горовий. Він опублікував фото зі сходу України, коли військовослужбовці супроводжували волонтерів і представників ЗМІ, які приїздили на передову.

А військовий Геннадій Журбенко поділився, якими були його перші роки на війні.

Щирий пост опублікував і користувач Сергій Марченко. Чоловік звернувся до українців у своєрідному листі до солдата:

Осторонь не залишився і журналіст Айдар Муждабаєв. У своєму дописі він нагадав, що кримські татари пліч-о-пліч із українцями готові боронити свою землю:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...