Мед Атлант

Запрацювала нова онлайн мапа для комфортного сортування вторсировини

Нещодавно запрацювала нова онлайн мапа для комфортного сортування вторсировини.

Проєкт розроблено з метою допомоги кожному під час сортування – від вибору пункту та роздільного збору до здачі сировини, інформує Суспільне.

Особливістю мапи є широка мережа відміток, тут спеціалізовані пункти, баки для сортування, станції. Кожна точка на карті містить актуальні дані про години роботи, адресу та контакти.

До 2023 року планується максимально покрити карту України точками приймання, після якого головним завданням залишиться підтримка та оновлення наявної інформації.

Проєкт розроблено командою Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine».

Щодня пункти прийому вторинної сировини чи то відкриваються, чи то закриваються. Ми створили національну мапу пунктів прийому вторинної сировини – це жива платформа, яка дозволяє в лічені секунди, по-перше, знайти пункт, по-друге, додати пункт, якщо його немає на мапі, й відкликати пункт, якщо він уже не працює. Щоб люди не зіштовхувалися з проблемою, коли вони знаходять в інтернеті інформацію про пункт, приходять туди, а він зачинений, і на цьому сортування й мотивація закінчуються, – зазначає президентка молодіжного руху «Let’s do it Ukraine» Юлія Мархель.

Організатори закликають всіх українців долучатися до проєкту та допомагати один одному під час сортування. Діліться власними знаннями та знахідками, мотивуйте інших.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...