Мед Атлант

За що люблять Apple AirPods 2

Які дискусії розгоралися перед виходом AirPods другого покоління! Фанати і хейтери «яблучної продукції» сперечалися, звинувачували один одного в упередженості і т.д. і т.п. Ще НЕ протестувавши, «критики» вже говорили про погане звучання гаджета, слабкий дизайн і, само собою, невиправдано високу вартість. Але в підсумку все виявилося зовсім навпаки:

  • відмінний звук;
  • незастарілий дизайн;
  • адекватна ціна.

І хоча девайс вийшов 2 роки тому, але і сьогодні Airpods Max в АЛЛО НЕ втрачають своєї актуальності і активно розкуповуються серед цінителів високої якості звуку.

Але що ще полюбилося шанувальникам в других AirPods?

Оформлення

І представники конкуруючими організацією, і скептики жартували, що Еппл просто відрізали дріт від своїх старих моделей, і вирішили таким чином заробити на старих ідеях. Але, як з’ясувалося, користувачі високо оцінили цей хід, адже такий дизайн – перевірений роками і дуже до душі своєю зручністю розташування в вухах.

Функціональні можливості

Перша реалізація швидкої зарядки в бездротових навушниках. Всього 15 хвилин підзарядки і можна їх використовувати наступні 3 години. Поки вуха трохи відпочивають, пристрій заряджається.

Можна використовувати і 1 навушник з пари. Спеціальні датчики вирахують, який ви використовуєте, і активує тільки його. Це дуже зручно, наприклад, коли їдеш за кермом.

Заряджаючий футляр

Футляр-powerbank – геніальна ідея! Таким чином користувач може заряджати свій аксесуар в будь-який зручний час і моніторити залишився заряду. Завдяки цьому навушники можуть працювати цілу добу. Зазвичай людині практично нереально стільки часу поспіль слухати музику.

Однієї повної зарядки цілком достатньо для декількох днів активного застосування Apple AirPods 2.

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...