Мед Атлант

Допомагати лікарні: в ОДКЛ створили благодійний фонд “Фундація доброчинців”

Сьогодні, 29 квітня, в Обласній дитячій клінічній лікарні розповіли про “Благодійний фонд “Фундація доброчинців”, заснований нещодавно з метою залучення благодійної допомоги для ОДКЛ.

Рішення про створення Фонду прийняла Опікунська Рада лікарні задля системної допомоги, підтримки проєктів. Рада була створена наприкінці січня цього року при лікарні.

У найближчих планах фундації зібрати кошти для обладнання спеціальної палати в онкогематологічному відділенні, щоб не переводити дітей з відділення в реанімацію, а надавати всю необхідну допомогу на місці, – зазначила директорка фонду Леся Качурова.

У планах проведення великого аукціону для залучення коштів. Уже є перший лот – боксерські рукавиці Дерев’янченка. Перші аукціони будуть онлайн.

В ОДКЛ щороку отримують допомогу близько 14 тисяч дітей з цілої області, багато пацієнтів з Франківська. Як розповів директор лікарні Тарас Мельник, система благодійних внесків, які існують наразі, повинні відійти в минуле. Зокрема, хочуть зробити так, аби люди гордилися тим, що є благодійниками ОДКЛ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...