Мед Атлант

На Дніпропетровщині попрощалися із загиблим в ООС Іваном Ковальовським

На Дніпропетровщині в селі Миколаївка попрощалися з  Іваном Ковальовським. Він загинув 26 квітня під час несення служби на спостережному посту позицій Об’єднаних сил у Донецькій області.

Попрощатися з захисником України приїхали офіцери оперативного командування “Північ, побратими з рідного підрозділу та бригади, рідні, друзі, інформують в Оперативному командуванню “Північ”.

Церемонія прощання за всіма військовими канонами відбулася на місцевому кладовищі. Ховали Героя за участі почесної варти, військового оркестру, у пам’ять про полеглого воїна лунав військовий салют. Труна була покрита Державним Прапором України, який потім разом із Грамотою скорботи та пошани від Головнокомандувача Збройних Сил України передав родині загиблого начальник відділу морально-психологічного забезпечення військ ОК “Північ” полковник Олег Гуменний.

Іван Ковальовський служив у 58 окремій мотопіхотній бригаді ім. гетьмана Виговського. Родом був із Івано-Франківської області. На Дніпропетровщині на нього з війни чекала родина – дружина та двоє дітей. Воїну назавжди залишиться 48 років.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...