Мед Атлант

В обласному пологовому майже тридцять породіль скористалися правом на партнерські пологи

В обласному пологовому будинку Івано-Франківська нещодавно відновили партнерські пологи. Впродовж першого тижня цим правом вже скористалось майже тридцять породіль.

Про це інформують на сторінці медзакладу у фейсбуку.

Наказом в ОПЦ встановлені часові рамки перебування партнера: 2 години після пологів та 4 години після кесаревого розтину.

Які потрібно здати аналізи чоловікові, щоб бути на пологах?
Процедура допуску значно спростилась. Обстеження партнерів проводиться безпосередньо при госпіталізації – термометрія на прийомному покої та мати при собі результати аналізу на Covid-19: швидкий тест на антиген COVID-19 або ІФА на антитіла. Аналізи можна здати у нас на місці. Для породіль вони безкоштовні, для партнерів SARS-CoV Ig M коштує 168 грн; експрес-тест для виявлення антигену – 197 грн.
Обласний пологовий працює в посиленому режимі дотримання санітарного стану у закладі, тож на час пандемії неможливо сюди прийти на екскурсію перед пологами.
Вартість сімейної палати становить 500 гривень за добу. Не існує такого поняття, як “бронювання” палати. Потрапити у сімейну палату можна, якщо одна із трьох палат на момент після пологів вільна.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...