Мед Атлант

У Франківську визначили переможців конкурсу дитячого малюнка «Портрет мами»

6 травня визначили переможців конкурсу дитячого малюнка «Портрет мами», приуроченого Дню матері, який тривав впродовж квітня. Переможців обирали з понад 150 творчих робіт.

2 квітня Центром сучасного мистецтва спільно з Департаментом культури Івано-Франківської міської ради було оголошено міський конкурс дитячого малюнка «Портрет мами». До участі були запрошені юні художники 6-14 років. До кінця квітня вони мали можливість надіслати свої малюнки або електронною поштою, або принести безпосередньо в Центр сучасного мистецтва. Всього в конкурсі взяли участь 156 авторів, які представили на розгляд журі 159 творчих робіт.

5-6 травня авторитетне журі у складі Михайла Дейнеги, Богдана Губаля та Миколи Якимечка відібрало по три кращі роботи в кожній з двох вікових категорій (6-11 років та 12-14 років). Переможці отримають нагороди від Департаменту культури.

Таким чином переможцями стали:

у віковій категорії 6-11 років:

  • Хомей Анастасія (1 місце);
  • Кульчицька Олександра (2 місце)
  • Маслій Ярослав (3 місце);

у віковій категорії 11-14 років перемогли:

  • Костіна Анна (1 місце),
  • Турко Христина (2 місце)
  • Єременко Юлія (3 місце).

Центром сучасного мистецтва також було додатково визначено по три кращі роботи. Перевага надавалась творчому підходу, цікавим рішенням та виконанню. Серед відзначених:

у віковій категорії 6-11 років – Викалюк Вероніка, Хомей Анастасія, Щерб’як Вікторія;

у віковій категорії 12-14 років – Феношин Евеліна, Біліщук Вікторія та Гриців Іванка.

9 травня о 13.00 год в Івано-Франківському Центрі сучасного мистецтва відкриють виставку дитячих малюнків, які брали участь у конкурсі.  На виставці буде представлено творчі роботи, виконані в живописних, графічних, комбінованих техніках та техніках аплікації та асамбляжу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...