Мед Атлант

Помер священник Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ отець Зіновій Семенишин

У ніч на сьогодні, 9 травня 2021 року Божого, на 65 році життя та 30 році священничого служіння упокоївся в Бозі священнослужитель Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ о. Зіновій Семенишин.

Про це повідомляє  пресслужба УГКЦ.

Отець Зіновій Семенишин народився 13 жовтня 1956 року в м. Караганда (Казахстан). Після закінчення Вигодської середньої школи, здобув спеціальність викладача музичної школи в Івано-Франківському музичному училищі ім. Дениса Січинського. Одружився в 1975 році. Виховував двох дітей.

Відчувши Божий поклик, у 1990 році вступив до Івано-Франківської духовної семінарії.

1 серпня 1991 р. отримав ієрейські свячення з рук світлої пам‘яті Владики Софрона Дмитерка. Душпастирське служіння здійснював у парафіях смт. Лисець, с. Стебник, смт. Вигода, с. Н. Мізунь, Пшеничник, Новошин, Новоселиця і Пациків Долинського району.

Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин та Архієпархіальне управління висловлює найщиріші слова співчуття та підтримки родині покійного.
Вічная пам’ять!

Розпорядок заупокійних богослужінь:

9 травня (неділя)
20:00 – Священичий парастас в храмі Благовіщення Пресвятої Богородиці смт. Вигода Долинського протпресвітеріату.

10 травня (понеділок)
11:00 – Чин похорону в храмі Благовіщення Пресвятої Богородиці смт. Вигода Долинського протпресвітеріату. Поховання тіла в с. Пациків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...