Мед Атлант

Читайте в новому номері журналу “МІСТО”

Розслідування, провокації, репортажі, актуальні інтерв’ю… Новий №35 журналу “МІСТО” вже у продажу:

В українському парламенті – сім прикарпатських депутатів-мажоритарників. Торік Верховна рада ухвалила низку законів, які мають серйозний вплив на економіку та роботу політичної системи країни. Як голосували нардепи та чи активно вони відстоюють інтереси області, читайте у свіжому номері.

Б’є – значить любить? Рівень домашнього насильства під час карантину, зріс по всьому світу. На Прикарпатті лише за січень-лютий 2021 року до поліції надійшло 910 таких заяв. Як це, жити з ворогом та чи є вихід дізнавалися журналісти «МІСТА».

Крадіжки – дуже поширене явище у кожному місті. В маршрутках обчищають пасажирів, на вулиці крадуть сумки у перехожих, у чергах з кишень витягають телефони. Чи зупиняє хтось злодіїв? Свіжа провокація для журналу «МІСТО».

Шарпанина, катанка, страпачки – саме ці страви були на столах наших предків. Радянська влада добряче їх понищила і нав’язала геть інше: вінегрет та олів’є. Про що мовчить українська кухня від учасника третього сезону кулінарного шоу «МастерШеф Професіонали», франківського повара Микола Мигаля уже на сторінках «МІСТА».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...