Мед Атлант

На Франківщині у ДТП потрапили двоє мотоциклістів, їх госпіталізували

10 травня трапилося дві аварії, у результаті яких водії двоколісних транспортних засобів госпіталізовані до лікувальних закладів. За фактами слідчі розпочали кримінальні провадження.

Близько 09:00 в смт. Перегінське зіткнулися легковик та мотоцикл. Попередньо встановлено, що 28-річний місцевий мешканець, на “Daewoo Lanos” рухався в сторону села Закерничне при повороті ліворуч не переконався у безпеці маневру, в результаті виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з мотоциклом під керуванням 29-річного місцевого мешканця. Останній рухався своєю смугою руху, інформує пресслужба обласної поліції.
Внаслідок аварії мотоцикліст отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до медичного закладу. Водій автівки освідчений на стан сп’яніння – тверезий.
Ще одна автопригода трапилася в селі Верхній Вербіж Коломийського району.
Попередньо правоохоронці встановили, що 29-річний мешканець району на мотоциклі «Viper» рухався в напрямку Косова, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя дороги та заїхав в огорожу.
Мотоцикліст отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у медзаклад. У нього відібрано кров для перевірки стану сп’яніння.
За обома фактами слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...