Мед Атлант

Перевіряв на справність: на Долинщині п’яний чоловік посеред вулиці стріляв з пістолета

Правоохоронці встановили зловмисника, який ввечері серед вулиці стріляв з пістолета у невідомому напрямку. Ніхто не постраждав. Нападника поліцейські виявили на місці події. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження та з’ясовують усі обставини події.

12 травня близько 20:00 на лінію “102” надійшло повідомлення, що у селі Гериня невідомий чоловік, йдучи дорогою зі зброєю в руках, стріляє у повітря. На місце вчинення злочину одразу ж виїхали слідчі, криміналісти та оперативні працівники поліції Долинщини. В ході проведення першочергових дій правоохоронці встановили, що до правопорушення причетний 36-річний місцевий мешканець. Про це інформує пресслужба обласної поліції.

Останній, будучи добряче напідпитку – 2,95 проміле, пояснив, що пістолет знайшов і вирішив перевірити його справність. Йдеться про пістолет, схожий на стартовий із сигнально-шумовою дією. Його поліцейські вилучили та відправили на експертизу разом з магазином і патронами.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Невдовзі прикарпатцю повідомлять про підозру за вчинення вказаного вище злочину. Встановлено, що раніше чоловік до кримінальної відповідальності не притягався. Досудове розслідування триває.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...