Мед Атлант

Погрожував пістолетом: на Прикарпатті оперативно затримали викрадача мотоцикла. ФОТО

Правоохоронцям менш ніж доби знадобилося, аби розшукати та затримали зловмисника за «гарячими слідами».
Зловмисник встиг мотоцикл продати та правоохоронці розшукали викладений транспортний засіб. Слідчі повідомили фігуранту про підозру. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.
10 травня до відділення поліції №2 (смт.Богородчани) зателефонував мешканець Солотвинської територіальної громади і повідомив, що його мотоцикл викрав невідомий «покупець». Також заявник розповів, що невідомий погрожував йому пістолетом.
На місце події негайно виїхали працівники групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, оперативні працівники та експерти-криміналісти.
Попередньо правоохоронці встановили, що потерпілий виклав в інтернеті оголошення про продаж мотоциклу, до нього зателефонував зловмисник і домовився про зустріч. Під час огляду транспортного засобу «покупець», погрожуючи розправою заявнику, наказав віддати йому ключі від мотоцикла, після чого, зловмисник з місця вчинення злочину втік.
Співробітники кримінальної поліції провели низку оперативно-пошукових заходів, опитали свідків події, переглянули записи з камер відеоспостереження і встановили особу зловмисника та розшукати його у Івано-Франківську. Ним виявився 19-річний мешканець Букачівської територіальної громади.
Молодик у скоєному зізнався та розповів правоохоронцям, що крадений мотоцикл встиг продати. Через деякий час правоохоронці таки розшукали викрадений транспортний засіб.
Наразі поліцейські встановлюють усі областавини події, а також з’ясовують, чи мав зловмисник предмет, схожий на пістолет.
Зловмисника слідчі затримали в порядку ст.208 КПК України під процесуальним керівництвом Богородчанського відділу Івано-Франківської окружної прокуратури.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід. Проводиться слідство.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...