Мед Атлант

Огляд виномаркету Vintage: вибір, ціни, особливості

Вам подобається пробувати алкогольні напої різних країн? А, можливо, у вас є улюблене французьке вино або ірландський віскі, які ви давно і безнадійно катуєте купити в Україні? У такому разі, відвідаєте інтернет-магазин Vintage, де представлений імпортний і місцевий алкоголь за найдемократичнішими цінами.

609cf031d5c01.jpeg

Торгова мережа Vintage: Харків, Дніпро, Київ і уся Україна

Алкомаркети Вінтаж можна побачити в Харкові і Дніпрі. Вони розташовані в центральних районах. У місті Дніпро навіть є прекрасний ресторан, що також належить торговій мережі. В Києві розташований великий склад, але при цьому працює власна кур’єрська доставка. А для усіх жителів України, у тому числі, з невеликих міст і сіл, 24 години в добу відкритий зручний інтернет-магазин.

Тут ви знайдете більше 3000 різних найменувань ліцензованих алкогольних напоїв з самих різних країн, від України і найближчого зарубіжжя до Нової Зеландії, Австралії або Бразилії. Кожна пляшка має усі необхідні сертифікати, які будуть продемонстровані покупцеві на перше його прохання. Якщо ви обрали французькі напої, можете бути впевнені, що шампанське було виготовлене саме в Шампані, а коньяк в провінції Шаранта.

Що важливо, ціни в алкомаркеті приємно здивують навіть найекономніших покупців. Більше того, в інтернет-магазині Vintage практично завжди можна знайти ті або інші напої з акційними знижками. Наприклад, на день Святого Патріка були знижені ціни на усі види віскі з Ірландії, а на весняні свята покупці змогли дуже вигідно купити вино, яке ідеально доповнює веселу вечірку, пікнік або романтичний вечір.

Але навіть це ще не все. Спеціально для постійних покупців діє накопичувальна бонусна програма. Тобто, при кожній купівлі нараховується особиста знижка, яка залежить від активності покупця. До речі, цією знижкою можна користуватися в усіх магазинах мережі Вінтаж. Просто не забувайте сказати продавцеві або консультантові по телефону, що ви – постійний клієнт.

609cf031d76c7.jpeg

З турботою про покупця

Турбота про покупця в інтернет-магазині Vintage зовсім не обмежується простим зрозумілим каталогом і знижками до 40%. В алкомаркеті передбачені декілька корисних послуг.

  • По-перше, консультація професійного сомельє. Якщо покупцеві складно визначитися з напоєм, його цікавлять конкретні характеристики або просто виникли питання, він завжди може звернутися по допомогу. Професійний сомельє підкаже особливості тієї або іншої пляшки, розповість про букет і смак, проконсультує по особливостях і гастрономічних поєднаннях. Досить вже довгих і нервових пошуків відповідного напою, задавайте питання професіоналові і купуйте з комфортом.
  • По-друге, подарункова упаковка. Алкоголь – чудовий подарунок, який порадує і близького друга, і колегу по роботі. Але чи захочете ви вручати або отримувати просто «голу» пляшку? Команда інтернет-магазину Vintage допоможе вам в цьому питанні. Якщо ви купуєте алкоголь в подарунок, ви зможете додатково замовити подарункове оформлення вибраного напою.
  • По-третє, безкоштовна доставка по всій Україні, якщо сума замовлення більше 500 гривен. Ваш алкоголь буде доставлений в регіони впродовж 2-3 робочих днів. Для жителів Києва, Дніпра і Харкова діє кур’єрська доставка, яка залежно від часу оформлення замовлення, здійснюється того ж або наступнного після купівлі дня.

І пам’ятайте, для того, щоб купити якісний алкоголь, вам навіть не доведеться виходити з будинку. Адже для замовлення напою досить мати телефон або вихід в інтернет. Купуйте напої в магазині Вінтаж з комфортом в слушний для вас.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...