Мед Атлант

Ти маєш це прочитати: Що цікавого зараз на розкладках Франківська

Знаємо, ви любите читати. Ми – теж. А ще любимо обирати книги, довго читаючи анотації і навіть перші сторінки, любимо діставати продавців безкінечними питаннями. Тому для вашої і нашої втіхи “МІСТО” продовжує рубрику “Ти маєш це прочитати”. Двічі на місяць ми знайомимо вас з крутими новинками, які можна знайти на книжкових розкладках Франківська.

Отож наша нова підбірка:

  • “Вибір капітана Котляревського”

Василь Добрянський

Книга з серії ретро-романів. Цікаві нотатки про палаючу Європу.

 

  • “Книга бармена”

Джеффрі Морґенталер, Марта Голмберг

Книга дуже цікава не тільки для професіоналів, але й для домашнього користування. В ній є багато цікавих рецептів приготування коктейлів, які точно будуть до вподоби кожному, – каже продавець.

  • “Жовтий князь”

Василь Барка

Книга насправді дуже важка для сприйняття. В ній детально розповідають про часу Голодомору. Важко уявляти, коли в опухлої від голоду дитини відбирають останні шкаралупинки, а маму в той час лупцюють. Той, хто прочитає цю книгу, на всі 100% зрозуміє, чому нам не варто повертатися до Росії, – розповідає.

  • “Григорій Сковорода: вибрані афоризми”

Книга в оформленні художника Олександра Ройтбурда

  • Ґолда

Елінор Баркетт

Політична книга про життя першої жінки прем’єр-міністра Ізраїлю. У цій захопливій біографії авторка знайомить читача з маловідомими фактами життя Ґолди Меїр, пояснюючи її складну мотивацію та ідеали, розповідаючи про особисті перемоги та розчарування цієї легендарної персони.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...