Мед Атлант

У Франківську додатково дофінансують ще два проєкти, які не потрапили до списку “Бюджету участі”

По програмі «Бюджет участі» цього року голосування завершено і переможців визначено. В тому числі і в вперше введеній цьогоріч категорії «Об’єкти культурної спадщини», де більшість голосів отримав проєкт «Відновлення храму Церкви Різдва Пресвятої Богородиці с.Березівка».

Він став єдиним переможцем в категорії, оскільки заявка передбачала фінансування рівне всій сумі, визначеній для об’єктів культурної спадщини.
Заявки в новій категорії опрацьовувала спеціально створена для цього комісія при Департаменті містобудування та архітектури.
Зібравшись для підведення підсумків, комісія вирішила звернутись до міського голови Руслан Марцінків з проханням дофінансувати два проєкти з поданих заявок в категорії «Об’єкти культурної спадщини». Мова йде про двері на Гаркуші, 4 та фасад Шевченка, 62 на суми, відповідно 100 і 250 тис. грн..
На сьогоднішній оперативній нараді під час звіту координатора програми Бюджет участі ІФ, міський голова оголосив, що ці два проєкти будуть дофінансовані.
Службова записка з обґрунтуванням вибору об’єктів і резолюцією міського голови та наказ про склад комісії – на сканах документів, – повідомляють на сторінці Департаменту.
Проекти профінансують не за кошт програми. Кошти будуть залучені окремо.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...