Мед Атлант

Ти маєш це прочитати: Що цікавого зараз на розкладках Франківська

Знаємо, ви любите читати. Ми – теж. А ще любимо обирати книги, довго читаючи анотації і навіть перші сторінки, любимо діставати продавців безкінечними питаннями. Тому для вашої і нашої втіхи “МІСТО” продовжує рубрику “Ти маєш це прочитати”. Двічі на місяць ми знайомимо вас з крутими новинками, які можна знайти на книжкових розкладках Франківська.

Отож наша нова підбірка:

  • “Престиж”

Крістофер Пріст

Дія роману відбувається в Англії в другій половині XIX століття. У центрі оповідання – суперництво двох успішних ілюзіоністів. Професійні ревнощі змушують майстрів поступитися мораллю, а одержимість сценічним мистецтвом підводить їх до згубної межі.

  • “Крос у небуття”

Юрій Сорока

Книга зайняла четверте місце у “Коронації слова” за 2020 рік і виборола приз за “Найкращий детектив” за 2020 рік, – каже продавець.

  • “На зламаних крилах”

Кетрін Сентер

Новинка, видання 2021 року.

Книга розповідає про Маргарет, яка тільки-но отримала роботу мрії та освідчення від коханого — і потрапила в авіакатастрофу. Тепер вона прикута до ліжка. Кожен новий день гірший за попередній. Навіть думка про смерть видається непоганою ідеєю. Та наче сонце серед хмар з’являється він – її янгол-охоронець. Той, хто здатен спіймати її до того, як вона впаде.

  • “Ми, живі”

Айн Ренд

Дуже гарна книжечка про розвінчання міфу комуністичного режиму. Авторка сама колись переїхала в Америку і її це болить. Саме це вона описала, – розповідає продавець

  • “Дідо Иванчик”

Петро Шекерик

Книга про життя і побут гуцулів початку 20 та кінця 19 століття. Описано багато життєвих речей. Дуже колоритно, самобутньо та гарно, – ділиться продавець.

Проєкт передбачав створення та промоцію першої книжки-білінгви (оригінал — гуцульський діалект, переклад — літературна українська мова) на основі наймасштабнішого твору написаного гуцульським діалектом — гуцульського епосу «Дідо Иванчик». Книжка написана у першій половині 20 століття культурним та політичним діячем Гуцулії П. Ширкериком-Дониківим та є найціннішим художнім твором написаним на гуцульському діалекті. У епосі детально описане соціальне життя, вірування, побут та світогляд у традиційній культурі Гуцулів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...