Мед Атлант

Представники міжнародних брендів інструментів та садової техніки провести тест-драйв для франківців

У Франківську відбулась виставка-демонстрація інструментів двох брендів, – американського Milwaukee та італійського Oleo-Mac. Це перший захід магазину мережі “Світ інструментів”, який нещодавно відкрили в Івано-Франківську.

“Наша мережа магазинів вже понад 20 років спеціалізується на продажу електро-, пневмо-, бензо- та акумуляторного інструменту. За цей час ми напрацювали авторитет  та довіру серед жителів Прикарпаття та наших партнерів – провідних світових брендів.” – зазначає засновник і генеральний директор мережі магазинів “Світ інструментів” Ігор Григорчук.

Мережа магазинів представлена в Івано-Франківську, Коломиї, Нижньому Вербіжі, Косові, Верховині та Городенці. Для постійних клієнтів діє накопичувальна картка лояльності. Також Світ інструментів” є офіційним партнером програми “Соціальна картка учасника АТО “Українці-Разом”, тож, кожен володар такої картки може скористатися гарантованою знижкою у будь-якому із магазинів мережі.

В новому магазині в Івано-Франківську, який знаходиться на вулиці Івасюка, 11, представлені тільки два бренди – Milwaukee та Oleo-Mac. Завдяки цьому на вітринах магазину розміщено максимально великий асортимент професійного інструменту та садової техніки.

Milwaukee – американський бренд професійного інструменту. Лідер за кількістю інноваційних розробок в сегменті професійного інструменту. Лінійка товарів включає в себе більше 350 найменувань електроінструментів і 4 000 аксесуарів.

Oleo-Mac – найбільший італійський виробник високоякісного садового і лісообробного обладнання, добре відомий як на території України, так і в усьому світі.

 На виставці-демонстрації, яка відбулась 19 травня на площі перед магазином “Світ інструментів” в Івано-Франківську, експерти Milwaukee та Oleo-Mac представили як новинки, так уже і хітові інструменти. Впродовж дня десятки містян власноруч тестували техніку та отримували консультацію від фахівців. Таку нагоду не пропустив і франківець Андрій. Особливо його зацікавив бренд Milwaukee.

“Я досить тривалий час займався продажем електроінструменту в Україні, відповідно чув про компанію Milwaukee, але на теренах України саме цього інструменту не було. Дуже радий, що цей бренд з’явився у нас у державі. Ще більше радий з того, що перший повноцінний магазин відкрився саме у моєму рідному місті. Дуже приємно здивували ціни на продукцію, я очікував вищих цін. Вітаю компанію із відкриттям та бажаю процвітання!”, – зазначив Андрій.

Наступним пунктом призначення, де відбулась виставка-демонстрація інструментів Milwaukee та Oleo-Mac була Коломия. Це місто, де “народилась” мережа “Світ інструментів” та де зараз працюють два фірмові магазини.

“Світ інструментів” у Facebook

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...