Мед Атлант

На Тисмениччині жінка відзначила 90-літній ювілей

21 травня 90-річний ювілей відзначила поважна мешканка села Красилівка Катерина Мельник.

Від імені депутатів Тисменицької міської ради привітала ювілярку очільниця громади Тетяна Градюк.

У цей радісний день, прийміть від нас найкращі побажання, — зазначила очільниця громади, вручаючи родичам пані Катерини вітальну адресу. — Дякуємо за Вашу жіночу та материнську доброту, терпеливість, витривалість, родинне тепло, за виховання дітей, онуків, правнуків. Бажаємо Вам Господнього благословення, опіки Матері Божої, міцного здоровя, сили, родинного затишку та благополуччя.

Катерина Мельник (дівоче прізвище Михайлишин) народилася у багатій, багатодітній і заможній родині. У її сім’ї було пятеро дітей: троє дівчат і двоє хлопців. Катерина — наймолодша дитина в родині. Отримала лише початкову освіту, проте була допитливою, кмітливою і розумною. У 15 років разом з батьками юнку вивезли у Сибір через те, що її дядько (брат матері) був учасником УПА. У Сибірі Катерина познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, Михайлом Мельником, уродженцем села Довге Стрийського району, що на Львівщині. У подружжя народилося двоє дітей: син і донька. Згодом родина повернулася в Україну. Зараз у ювілярки є 4 внуків та 2 правнуків.

Пані Катерина дуже працьовита, добра, побожна жінка. Ще донедавна вона працювала на городі, поралася біля худоби, на родинні та релігійні свята пекла смачні калачі, гачком виплітала ажурні серветки, відвідувала сільську церкву. Зараз вона більше перебуває вдома. Проживає поважна жінка біля доньки та онучки. Родина пані Катерини щиро подякувала Тетяні Градюк за вітання.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...