Мед Атлант

ДТП у Голині: одна людина загинула, двоє травмувалися

23 травня близько 16:20 на дорозі Н-10 сполученням “Стрий-Чернівці-Мамалига” в селі Голинь сталася смертельна ДТП. На місце події негайно прибули поліцейські, рятувальники та медики.

У результаті лобового зіткнення автомобілі відкинуло в кювет. «Хюндай» ще й перекинувся на дах, у транспортному засобі було двоє осіб.
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди з травмами різних ступенів доправили до Калуської ЦРЛ усіх учасників аварії. Водій «Хюндай» помер в лікарні, повідомили у пресслужбі обласної поліції.
Попередньо, 62-річний водій автомобіля «Хюндай», рухаючись в сторону Болехова, здійснив маневр обгону у забороненому місці, виїхав на зустрічну смугу руху і допустив зіткнення з автомобілем «Альфа Ромео», яким керувала 24 – річна місцева мешканка. В транспортному засобі вона перебувала одна.
За фактом аварії слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...