Мед Атлант

Працівників калуської влади можуть відправити у двотижневі безоплатні відпустки

24 травня на оперативній нараді у міськвиконкомі міський голова Калуської громади Андрій Найда повідомив: орієнтовно в десятих числах червня у Калуші планують переглянути міський бюджет.

«Ми вже бачимо недофінансування досить потужне. І зразу всіх попереджую, щоб готувалися. Якщо ми будемо бачити, що ми недовиконуємо бюджет, будемо робити певні радикальні кроки», — повідомив міський голова, інформують “Вікна”.

За його словами, може дійти до того, що «усі десь на два тижні в безкоштовні відпустки підемо, або ще щось». Такі  кроки є неполярними, визнає Андрій Найда:

«У зв’язку з реформою децентралізації, коли нам скинули повноваження, але вони не підкріплені фінансовим ресурсом, мусимо викручуватися як можемо. Зупинити місто, не асфальтування, не косіння ми теж не можемо. Повинні якось викручуватися».

Влада надіється, що бюджет громади вдасться зекономити і рік для громади завершиться без боргів.

Як ішлося минулого тижня, бюджет Калуської громади недобирає близько 3 млн гривень від запланованих доходів на місяць. За підсумками року дефіцит може скласти близько 36 млн гривень, і, відповідно, приблизно на таку суму потрібно буде зменшувати видаткову частину

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...