Мед Атлант

Генеральний директор “Карпатнафтохіму” отримав звання “Людина року-2020”

Церемонія нагородження лауреатів ювілейної програми під назвою «25-а сходинка тріумфу» відбулася в урочистій обстановці 22 травня в Київському національному академічному театрі опери та балету ім. Т. Г. Шевченка за участю представників влади та державних діячів України.

Згідно з рішенням Вищої академічної ради всеукраїнського конкурсу, переможцем у номінації “Промисловець 2020 року” став генеральний директор ТОВ “КАРПАТНАФТОХІМ” Іван Підсадюк, повідомляє сайт газети Нафтохімік-Калуш.

Лауреат конкурсу Іван Підсадюк зазначив, що бути лауреатом загальнонаціональної програми “Людина року” дуже почесно.

Дякую за цю нагороду. Бачу в ній високу оцінку роботи підприємства “КАРПАТНАФТОХІМ”. І, звичайно ж, бачу стимул і далі активно працювати, реалізовувати нові проєкти та розвивати нафтохімічну галузь нашої України.

На цьогорічному ювілейному конкурсі були визначені лауреати ще в таких номінаціях, як “Міський голова року” (серед великих та малих міст України), “Регіональний лідер року”, “Менеджер року”, “Фінансист року”, “Лідер страхового ринку України”, “Житловий комплекс року”, “Митець року”, “Інформаційно-новинний канал року” та “Нова генерація року”, а також лауреатів міжнародних і спеціальних премій.

Загалом у лауреатському переліку двадцять п’ятої загальнонаціональної програми “Людина року-2020” були представлені 13 регіонів України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...